Marker

Marker

Marker Ontwerp is een bureau voor grafische vormgeving en webdesign. Marc Vroemen heeft zijn jarenlange ervaring in deze branche samengebracht in Marker Ontwerp.

Manier van werken
Marker Ontwerp luistert, stelt vragen, luistert weer, vraagt door, leeft zich in en komt dan met een verrassend voorstel waar u zich helemaal in herkent. Of bijna. Maar dan buigen we ons samen over het ontwerp en schaven net zo lang tot het naar uw zin is.

Voor wie?
Marker Ontwerp werkt voor eenmansbedrijven tot grote organisaties. Van een pannenkoekenrestaurant tot een revalidatiecentrum, van een adviesbureau met enkele medewerkers tot een landelijk opererend zorgconcern.

CoCo Demare
Marker Ontwerp maakt deel uit van Communicatie Coöperatie Demare. CoCo Demare is een groep communicatieprofessionals, die graag samen aan opdrachten werkt. Hierdoor heeft Marker Ontwerp ook communicatieadvies, projectleiding en coördinatie, interim-communicatiemanagement, webontwikkeling en redactie in huis. Zo vormt Marker Ontwerp steeds het team dat het beste bij uw opdracht past. U bent dan verzekerd van maatwerk, flexibiliteit en continuïteit. Zonder overheadkosten.

CoCo Demare deelt meer met elkaar dan opdrachten. Wij houden elkaar in kennissessies op de hoogte van de laatste stand van zaken op ieders vakgebied. We zijn elkaars belangrijkste sparringpartner bij het vervullen van opdrachten, of we ze nu alleen of samen vervullen.